My name: hazira hamzah
My Fotopage: http://askyara.fotopages.com/
About me:
From: United Kingdom
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Umm Muhammad
Latest entry:Muhammad's school Sport Day
Bismillah. Hari Ahad yang lepas,pre-school Muhammad anjurkan sport day yang diberi nama "Field Day". Diadakan di FRIM,Kepong.Mula2 sampai macam waaaa..tempat ni memang cantik untuk riadah pagi hari.Actually ni last minute plan nak kesana,sebelum ni dah confirm tak pergi sebab baba tak ada jadi mcm susah mama nak pergi bawa tentera 2 orang ini tapi alhamdulillah baba kebetulan lambat siap visa jadi baba dapat join sukan ini.yipee Jadi pada hari Ahad tersebut lepas solat subuh,bersiap-siap semua (Muhammad... View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
Zuhairah Lailiyah Ghazali
Latest entry:Bday Month...
starting with bday Mak Ngah, cousin Nadya , Baba & Nur Qaisara Nadya.... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
she will turn 4 on coming 20.10.2010
Mama Hakimi
Latest entry:my childrens
View this Fotopage entry
Radziah Ahmad
Latest entry:Latest pic of US
dah lama tak update tentang diri aku dlm fotopage...rupanya masih ada yg mengikuti diri ku dan family. Siap tanya nape tak update Fotopage....sorry ye...dah lama tak jenguk FP....asyik kusyuk ngan FB (Facebook). Member tu plak tak pakai FB...so aku taknak kecewakan kawan yg sentiasa mengikuti perkembangan ku so aku Update few pic. So kalau nak add aku kt FB cari aku guna "Azie Rad" @ email alexazie@hotmail.com sure jumpa aku nnt. Blog pun dah slow skang...heheehe. Sorry ye. Nanti aku update. Skang ni sibuk... View this Fotopage entry
suffia sulaiman
Latest entry:we're back after a few years.. haha!
i think nearly 3 years have passed since the last entry.. it's so sad.. but true.. been so busy after having the 2nd child.. and having no maid.. and filling the shoes of my boss .. becoming a mom of two, a part-time maid, head of a unit, sitting on committees and an editorial board, an auditor for two management systems.. bla bla bla.. and now having moved to a new house.. and finally a new maid.. i can relax a bit.. am doing Masters in Public Health.. (somehow managed to pass the 1st Sem..) and now am rid... View this Fotopage entry
they grow up so fast!
zatul iffah ahmat
Latest entry:science & art
MODE : HAPPY! What to do : Try to find photos from previous year album to upload here ;)) Result : Too many photos and too many albums to choose from and I gave up finding :P Therefore : These 4 photos came up unexpectedly... hmmmm View this Fotopage entry
Muhammad Amsyar Faris
Latest entry:Showground, Uxbrigde - Car Boot Sales
View this Fotopage entry
Mohd Taufiq and Nurfahimah Manchester UK
View this Fotopage entry
Mummy Umar and Zaky
Latest entry:Anniversary. 12-12-2009
12-12-2009. 11years as man & wife. 6yrs as mom & dad to Umar, Zaky & Aqil. All the praise to Allah swt View this Fotopage entry
zully sham
Latest entry:ice breaking!!!!!!
salam semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...lama sungguh....mama tak updates FP..sawang teruk benorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...ada lagik ka yg mengikuti my FP..hehheh..i miss banyak kawan2 FP nih....lama snagat tak masuk FP kawan2 n especially asma..mummy imman n lana ..from pennag....rindunyaaaaaaaaaaaa actually anak2 dah besar semuanya..ehhehe..hariz dah 6 years, hadif 5 years n nuha dah 2tahun..n insyaallah our fourth dhia will be deliver by 10.8.2010 View this Fotopage entry
Shah Sya Syahmi Syafiyah Sayf
Latest entry:Happy Birthday Puan Syariza Annur aka ibu!!!
:wave: View this Fotopage entry
Cahayaku Two Erina
Latest entry:WET WORLD & BUKIT CERAKAH
Semperna cuti sekolah...17hb Dec 09 sempatlah effa bawa 2 puteri kesayangan pergi mandi kat wet world....my husband tak ikut..kena kerja....nasib baiklah kak effa join sekali...dgn sepupu-sepupu pun ikut sama...mmg seronok...terutama 2erina.... pada pukul 2Ptg...kita org sempat lagi jalan2 pergi ker bukit cerakah....sekarang dah tukar nama Tmn Pertanian....kita org masuk rumah salji...kebetulan bln Dec-Feb musim salji..sempatlah posing2 kat rumah salji.... View this Fotopage entry
Ibu YasminDanishIrfan
Latest entry:Zoo Trip & Santai2 @home
Zoo Trip Kakak & Abang only Irfan too small to follow :P Ada geng kat belakang LOL Yasmin biasa ler...aksi2 modeling memang tak dapat dipisahkan :-D lari sana...lari sini...nasib kakak & abang aje, if Irfan pun dah pandai lari....alamat kurus ibu & ayah LOL ini budak kecik banyak notty :get_you: anak sape lah nih!!! Talk to the hand!!! masing2 dah penat... Anda berani??...entah genetik sape lah yg yasmin dapat...ibu & ayah mmg tak gemar itu binatang!!! Santai-s... View this Fotopage entry
Puteri Gee Ilhan Yusuf
Latest entry:Our new home
http://pu3natul.wordpress.com/ See you there - 1 January 2010 View this Fotopage entry
..and you too!
emma marinie
Latest entry:New add to th family
Ahmad Darwish bin Syahrul Nizam, (2.42kg) was born at Selangor Medical Centre, Shah Alam on the 21th July 2010 at 1.26 pm. View this Fotopage entry
Anis Bakri
Latest entry:Salam Aidilfitri 1430H
Kami sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat keluarga dan rakan2 di Malaysia dan juga rakan2 di Manchester, seluruh UK, Australia, New Zealand dan lain2. Maafkan segala salah dan silap...minta dihalalkan makan dan minum. Semoga segal...a amal ibadah kita sepanjang Ramadhan diberkati dan diterima Allah Taala dan juga semoga ianya diteruskan secara isiqomah di bulan2 yg lain. View this Fotopage entry
Myra Max Henry Siwalette
Latest entry:Keira Jr with babah
View this Fotopage entry
pretty peektures
Latest entry:+ bella @ cikimiki.com +
+ check out the cute lil' Bella at http://www.cikimiki.com(www.cikimiki.com) ;-) View this Fotopage entry
Nisrina Azureen
Latest entry:Nisrina Azureen - Terima Kasih Dari Ayah & Mama
Nisrina Azureen... telah 3 tahun adik hadir dalam hidup ayah dan mama. Telah 3 tahun adik membawa kebahagiaan yang tak berkesudahan buat kami, sehingga selalunya kami tak kering gusi melihat telatah adik. Telah 3 tahun mama pergi ke sekolah, tapi hatinya kekal di rumah memikirkan apa yang adik buat, atau apa yang adik makan, ataupun samada adik sihat walafiat. Telah 3 tahun juga ayah kerap pergi bekerja tanpa sepenuh hati, kerana tak sabar nak pulang cepat melihat senyum, tawa dan tangis adik tatkala kita b... View this Fotopage entry
Nadiatul Qistina And Muhammad Danish Mirza
Latest entry:Backdated Entry-JANUARY - JULY 2009
Lama giler mommy tak update fp..skang guna fb lagi senang, tapi tu pon mommy tak update sangat....InsyaAllah lepas ni mommy akan cuba update fp selalu & melawat kawan2 yang lain...hehhee...masa january ni mommy baru 6-7 bulan preggy.bawa budak2 jalan-jalan ke genting. FEBRUARY kami ikut papa outstation ke Johor & terus jalan-jalan di Singapore.Pergi melawat Taman burung , Singapore Flyer & Sentosa Island. View this Fotopage entry
ibu aqil azhad azizi
Latest entry:LO by Azniza =)
for detail -----> http://azniza81.fotopages.com View this Fotopage entry
Wada Musa
Latest entry:Happy 1st birthdhay Eilmi Zikriy Zuladhha
Tanyalah, adakah aku puas melihat Eilmi membesar secepat ni? Oh, dun get enuf time okeh...Cepatnya!!! Tahu-tahu, dia dah besar. Cukup ke kasih sayang aku pada dia? Jangan kasihankan dia kerana aku mengandung lagi sewaktu usianya mencecah 10 bulan. Bukan kerana aku tak sayangkan dia. Jangan kata aku tak sayangkan anak²ku. Sedikitpun aku tak pernah abaikan dia. Aku lihat pembesarannya, sehari demi sehari. Tahu apa yang buat aku lebih bangga? Eilmi dapat ku susukan sepenuhnya tanpa susu formula. Berap... View this Fotopage entry
Azlyn Khalid
Latest entry:Hani and Dina In Tudung
View this Fotopage entry
MOZIHFA HAPPY FAMILY
Latest entry:Nish's Birthday at Cameron Highland
View this Fotopage entry
Akma MrsSLuRp
Latest entry:Rindukan kami??
huhuu...ade ke ye yg masih rindukan kami...?? mcm kata lyssa : mama kakak rindu lah sama kwn2 kakak yg dulu2 tuh?? ekekek harus lah kene active balik fp nih kan....sbb from here we ols kenal ramai fp mommies...some still connected to this world ...but some tuh been bz ngn schedule masing2 kan...and since FB famous..i think most of us dah transfer kesana....ekekkek but not me...kdg2 je bleh access thru my mobile...huhuhu...;p View this Fotopage entry
Ibu AZs
Latest entry:lil update!!
kami disini juga http://inaibu2az.blogspot.com ;-) View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
muhammad aiman hanif mohamad faisal Manchester UK
Latest entry:SPRING......SPRING......SPRING......
http://filehive.com() http://filehive.com() http://filehive.com() http://filehive.com() View this Fotopage entry
sweet sixsixsix
Latest entry:...the befday girl wish...
(yeahhhhhh... another late entry, so what?! late or never?!! hahaha... enjoy the pics!) my befday used to be second best to hari raya. thou it was not as elaborate, it was a day set aside special just for me. i can still remember when we celebrated http://sweetsixsixsix.fotopages.com/?entry=976949(my BIG three-oh befday) in genting highland 2 years back. it really was nothing spectacular but to me, it was the best befday i ever had. especially when mak surprised me with the http://sweet-sixsixsix.blogspo... View this Fotopage entry
Ayah and Mama
Latest entry:His birthday
Just wanna wish Happy birthday to hubby. Hubby, may you had a wonderful years ahead. Semoga lebih matang, lebih tabah dan bijak dalam membuat keputusan dan merancang sesuatu. Hope you'll like the present I gave you...Love you so much...you know I do..... View this Fotopage entry
Zubye Rusli
Latest entry:Eyes of Grace new look
I present you the new look of http://eyesofgrace.blogspot.com(Eyes of Grace) blog. Kindly take a tour and have a pleasant journey! :-D :-D oh.. btw, mama ada buat CONTEST best jugak for all the viewers.. view the blog for detail, ya!! Don't miss your chance to win a FREE photoshoot with mama. :-) View this Fotopage entry
Intan Maziah Mohamed Salihin
Latest entry:AidilFitri 2009 - Family Potrait
Salam Aidil Fitri dan Maaf Zahir Batin...:) View this Fotopage entry
Pic from www.zahra-fashion.com
liiproduction art performance
Latest entry:WELCOME TO MY DARKNESS 2009
printed poster & desktop wallpaper will be available real soon View this Fotopage entry
WELCOME TO MY DARKNESS 2009
adi lina
Latest entry:Blank
View this Fotopage entry
erna salihuddin
Latest entry:Danish's 3rd Birthday
View this Fotopage entry
Mak and Abah Of Lovely MDs
Latest entry:Our New Entry......
Silalah jenguk kami kat anaandy.blogspot.com :-D See you there.... View this Fotopage entry
norashikin kamal
Latest entry:GC Giveaway!!!
Dah lama saya tak update fotopages ni.. Lama sgt2 smpi Arlia nak masuk setahun dah... Sama lah mcm Girl Charms saya pun lama tak update dah!!! So sapa2 yg berminat nak pakai baju saya jahit leh visit http://girl-charms.blogspot.com(Girl-Charms) and join k!!! Apa giveaway dia??? A pair of trousers and blouse..patch work..menarik kan???heheh CEPAT!! CEPAT!! View this Fotopage entry
Artis Glamer
Latest entry:KONGSI BAJU ATAU BAJU SAMA???
SPECIAL MESSAGE KONGSI BAJU ATAU BAJU SAMA? Contributed by Asiken @ Kajang Advertorial http://bolaboyz.blogspot.com() http://www.nohal.com() http://www.facebook.com/kampungboyphotography() http://realscifi.fotopages.com() http://kampungboy.fotopages.com() http://namaislam.tripod.com() Click here to Join http://www.facebook.com/group.php?gid=372935192383(Artis Glamer Fan Club!!) / Read & See More Photos... http://artisglamer.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=143413(C... View this Fotopage entry
shida alias
Latest entry:HE'S 2 MONTHS..today
abrar 2 months old.... abrar 40 days old.. View this Fotopage entry
baba
iswatie family
Latest entry:Mari belajar swimming bersama Ichlas
http://smg.photobucket.com/albums/v670/iswatie/?action=view¤t=PIC436.flv() View this Fotopage entry
mai n zaimi
Latest entry:New Link-Combined FP with Hubby
Dear Beloved Friends... FYI, from today onwards, you can view my FP-'Happily Ever After' via my hubby's FP since we've incorporated into 1 FP....kindly view it at http://zaimi79.fotopages.com/ Thanks... View this Fotopage entry
Anas and Amani
Latest entry:Updates??
story? check this -> http://anasamani.blogspot.com/ out! View this Fotopage entry
salma & amani
Mama El Muid
Latest entry:Salam Aidilfitri dari kami
Salam... Lama gile laa tak update. Bz pun ye jugak, kesihatan yang tak mengizinkan pun ye jugak. Minta maaf sangat2 ngan kwn2 yang jenguk2 fp lapuk ni tp takde paper citer pun kat sini.InsyaAllah saya nak update gak sikit2. Raya pun lagi seminggu lebih jer, kuih raya satu benda pun tak buat lagi. Serba last minit tahun ni. Ntah sempat ke tak ni.. Dikesempatan ni, saya nak memohon ampun maaf kpd semua kenalan fp kalau selama perkenalan kita ada perkara atau perbuatan yang mengguris rasa tanpa saya... View this Fotopage entry
fadilla ibrahim
Latest entry:My Rabbit wannabe!!!!
View this Fotopage entry
nury yusop
Latest entry:macam2 balqis...
Macam2 la perangai si balqis ni....ni gambr mommy snap masa dia sbuk duk bongkar sana bangkar sini dlm bilik.Conclusionnyer balqis makin lasak & mengada2...entahla if adik dia dah kluar nanti camne pulakla perangai dia.Yang mommy risau takut dia takleh nak terima keadaan jer.Now mommy dah 33weeks next week check-up dah 34weeks lg sbulan lebey jer....berdebar2 jugak hati ni hehehe :-> so far mommy alhamdulilah sihat cuma selalu rasa sakit kat ari-ari....baby pulak still swimming dlm tummy mommy.Have to w... View this Fotopage entry
Faiz Akasyah
Latest entry:Leeds - Manchester
Distance between two hearts is not an obstacle, rather a great reminder of just how strong true love can be If I said I adored you, I'd be lying, my dear. For I more than adore you, I long for you near True love does not worry about the distance between, for the heart and soul travels through one's words View this Fotopage entry
Jurida Mohamed
Latest entry:Arissa Dania again
Just a mix entry to locate her milestone. :) View this Fotopage entry
Senyum!
aNNa CM
Latest entry:~master environment 2008~
kawan-kawan weh, actually i dah attach all the photos @ our group. i didnt know that u guys tak dapat the attachment until la kak puteri told me. so if u guys nak tengok, here's the photo for that day and i didnt make superb editing as aku tatau la weh. so sharif @ saiful, kalo korang berdua rajin, edit la erk View this Fotopage entry
Afreena Farisya Afeea Firzana
Latest entry:little update...
walaupun sekadar gambo tp berjaya jugak membersihkan sawang2 spiderman kt sini :ty_ty: View this Fotopage entry
sape jaga sape ni...kak afreena wake up la
Syed
Latest entry:Autumn 2009
Autumn 2009 maybe the last autumn for us....Ada kalanya sayang nak tinggalkan bumi UK especially bila sampai musim ini......musim paling cantik dalam semua musim even to some people spring lebih cantik....but we still love autumn....... Autumn at Alexandra Park Manchester......will be in our memory forever...... View this Fotopage entry
Two different moods
SuE Manchester UK
Latest entry:Keukenhof - Amsterdam
View this Fotopage entry
norhafizah hassan
Latest entry:Bye bye fotopages
Salam semua....sedihnya nak tulis....mungkin(ada mungkin tu..hehe) nie lah entry terakhir kat fotopages nie.......... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: sekali lagi rumah kitaorg kena masuk pencuri...habis segala brg2 kamera kena curi..pastu siap ambik duit dari kad fizah...mana dia tahu no pin tu pun fizah tak tahu.........heran bin ajaib.....withdraw byk kali plak tu...dah tak tahu nak cakap apa lah....berdoa jer lah mudah2an polis dpt cam pencuri tu thru cctv kat autoteller....kawan2 fp tolong doakan seka... View this Fotopage entry
Fiza Asyraf
Latest entry:DARI AUNI UNTUK SEMUA...
Hi...:ty_ty: :ty_ty: :ty_ty: Jumpa lagi... :weee: Oklah, kali ni nak letak banyak sikit gambar auni..especially kepada yang dah lama tak jumpa auni ..tak tau lah nak kata lain ke tak muka dia..bagi umi & abah sama jer..yang drastically changed cuma rambut jer...Badan auni pun dah susut sekarang ni...nak kata tak makan boleh tahan lah jugak (kalau dibiar boleh habis coklat dalam peti ais tu) :get_you: :horay: ...Hmm..may be zat-zat makanan auni telah diserap oleh umi & abah kot... Oklah semoga ter... View this Fotopage entry
Siti Sohailah A Soheimin
Latest entry:cuti2 malaysia
entry ni thn lepas punya tapi tak nyempat nk upload. Maklumla... internet C brnd Broadband ni slow yg amat. 3G pun sangkut2...leceh2.. OKla...nak cerita sket. Kami dah pun bermastautin kat Kulim, Kedah. Kalau lalu..boleh la singgah. Me n my hsbnd keja kat Kulim ni...alhamdulillah. Dapat pulak satu kilang. Hehehhee... Anak2 tinggal kat nursery je...Aidil dah bercakap melayu sepenuhnya. Kejap je budak2 ni tau.. dah langsung lupa nihonggo. Baru2 ni tau yg aichan allergic..tk buat blood test lg tp suspected... View this Fotopage entry
Nor Salwa Damanhuri
Latest entry:Syawal 2008
1st Raya @ Bangi...umah my parents...theme color for this year is peach... View this Fotopage entry
Preity Fiedah
Latest entry:Sarawak Regatta 2008 (1-3 August 2008)
waaahhhh cargass gitu mengupdate...Darwisy tengah tido so senanglah nak relax kejap... petang tadi turun ke waterfront nak tgk sarawak regatta ni...hihi last year turun Mama tengah sarat preggy...this year dah berempatlah pulak....kalo nak tau ni event setiap tahun yang kitorang tak akan miss hehe....regatta ni actually lumba perahu yang dibuat kat sungai sarawak tu...nak tahu lebih lanjut sila klik http://www.sarawakregatta.com(Sarawak Regatta) (duta tak bertauliah) Ni antara gambar yang sempat diamb... View this Fotopage entry
yeaahhh merah menang!!!
nadira nordin
Latest entry:Fatin goes to school...
Oh my,my...dah lama betuii tak hapdet fp ni...al maklumlahh dah dok kat kuantan laa ni...(baru pindah kuantan)..internet line pon slow maaa, from HSDPA in KL to 3G and now only GPRS in Kuantan :-( ....segala -galanyer boleh dikatakan sloww..road traffic pon slow..mcm jalan2 kat kampung jer..ahaksss...nobody is rushing to work like in KL...that's one good thing about kuantan.. we can save a lot...on transportation...less fuel consumption and not to forget , there's no toll here...hoorayyy! Last week ... View this Fotopage entry
nazarita abdullah sani
Latest entry:I am soooo sorry....
Hi people.. I sekarang dah tak pakai lagi nama RITA tu... Setakat ITA aje skrang... Simple and rasa nama ITA lagi ong kot... Hehehe.. To all.. TQ for you guys punya support.. Like most people say la kan? Life must go on... Ita skrang tersangat la busy.. (Buat-buat busy aje sebenarnya...) Memang ada banyak gambar yang tak di hepdet kan... Tapi sebenarnya gambar tu suma ada kat my FACEBOOK... Semenjak kat FACEBOOK tuh... Macam berpaling tadah la plak kat FOTOPAGES ni... Lupa daratan la k... View this Fotopage entry
mommy hafiy
Latest entry:To TOK with LOVE
Senjata nuklear bom atom adalah senjata yang mendapat tenaga dari reaksi nuklear dan mempunyai kuasa pemusnah yang besar - sebiji bom nuklear mampu memusnahkan sebuah bandar. Dalam bidang kimia dan fizik, atom (Bahasa Yunani άτομος atau átomos bermaksud "tak terbahagi") adalah zarah terkecil yang boleh didapati dalam unsur kimia tanpa mengubah sifat-sifat kimianya. Pengeboman atom Hiroshima dan Nagasaki merupakan serangan nuklear yang dikenakan terhadap Empayar Jepun oleh Amerika Syarikat di bawah... View this Fotopage entry
Faznim Adiera
Latest entry:MATSRAH Gathering
Hmm nanti yer gambar and cerita... malas! :P :P (tadi rasanya dah tulis story mory semua.. mana dia hilang ek?? erkk malaslah nak type balik) Ni dah kali kedua tulis cerita pasal event ni.. ishkk hilang lagi.. apasal ek? Hmm... takperlah, citer briefly about the event.. yup it was kind of family gathering - sepupu sepapat semua... at the same time celebrate besday yg April.. and sukaneka... kids and adults.. unfortunately... tak sempat nak games utk dewasa, hujan turun selebat-lebatnya.... i... View this Fotopage entry
yea.. menang!
alanina ar
Latest entry:MOVED!
Hey ya all!! We have moved! New Year...New Address... :-D Feel free to visit us at http://arlinarazak.blogspot.com See you there! ;-) View this Fotopage entry
marsila sulaiman
Latest entry:Summary of my 2 weekends
me and hubby brought syahmi to Tasik Cyberjaya as we both would like to go for morning walk...while Syahmi enjoy his playing time at the big playground there... Then in the afternoon, we brought him to Disney on Ice. Hubby got a cheap ticket for Rink seat... alhamdulillah... tak byk gambar yg dapat di ambil since hubby forgot to charge his flash...huhhuhu...we met Raz & co, Elly & Co and Awin & Co....heheh mcm dtg in a group pulak... sbb duduk kat satu tempat... Syahmi nak pergi school.... View this Fotopage entry
annor asyiek
Latest entry:Puffing Billy...
Huhhuu...dah bersawang fp ni..mommy baru nak upload entry baru...entry pun sebenarnye dah lapok...dah basi...hihihih... :-D takpelah kan...asalkan dapat jadi pengubat rindu family di mesia... ;-) kali ni trip kami ke Puffing Billy..steam train tertua kat sini...mmg rase macam zaman P.Ramlee dulu2... :-> seronok naik train terbukak ni..nampak keindahan ciptaan Tuhan tu terang2 depan mata...tak diselindungi dek dinding keretapi macam yg selalu kite naik kan...trip ni kami pergi 4 family dgn k.fadilah & co, ma... View this Fotopage entry
Edrina Abd Rahman
Latest entry:Ragam anak2
View this Fotopage entry
juliana asharuddin
Latest entry:Happy 4th Birthday Aina Karmila...sedapnya nama dier!
Walaupon birthday gurl domam..sungguh sungguh dia meniup cake! gegambarans lain as usual @ my flickr! My choice of best shots..ikhlas from my camera semut! LOL Presenting... ustazah alaf baru! hana..jgn mareeeeeeeeeeeeee! LOL LOL Model yg penuh dengan 'air' bukan ayor okeh!..Adam kata nih 'kakida kakak sombong'...haiyoo..mana tak anak cak nih sentapzzzzzzzzzz! Ca...nanti suruh mama hang buat party birthday 'rock' theme okeh..tgk lah Mira..anak hang rock rabak ni hah! ... View this Fotopage entry
nat kin
Latest entry:mood baik
.....rinduuuu ;-) View this Fotopage entry
hizqeel halim
View this Fotopage latest entry
i'm not feeling well :(
syed shirazi
Latest entry:Xtreme...
insyirah n kak mimin @ mahkota parade View this Fotopage entry
wan muhammad aadiyat wan ahmad syahmi
View this Fotopage latest entry
Aisyah Farhana
Latest entry:Saya Anak Merdeka
Pictures of Aisyah's latest cousin. Baby Rafiq was born at 12.18am on 31st August 2007. View this Fotopage entry
norul suhana
Latest entry:Lake Disrict, Cumbria
View this Fotopage entry
Puan Apple
Latest entry:Masih mengingati..
Setelah sekian lama, hati ini masih tertinggal di sini.. View this Fotopage entry
s y a h n a z H i s h a m
Latest entry:syawal tiba lagi
View this Fotopage entry
shirin idora mahmud
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016